Futószáras oktatás

 

Gyerekek és felnőttek oktatásának kezdő fázisa, mely alatt a tanulók megismerik a lovak mo

zgását, fejlesztjük egyensúlyukat valamint megtanítjuk hogyan is tudnak majd biztonságosan ülni az állat hátán. Segítünk az alapok teljes körű elsajátításában. Már 6 éves kortól kezdünk foglalkozni a gyerekekkel, ekkor még csak a játékos barátkozás útján tanulunk, majd később belekezdhetünk a komolyabb munkába.
Fél óra: 2000 Ft
1 óra: 3500 Ft
  

   

 

 

 

Szabadon lovaglás karámban

 

A tanulás fázisának második szakasza, ahol a már megtanult alapokat a gyakorlatban is hasznosítanunk kell. Fejlesztjük, finomítjuk a kommunikációnkat a lóval. Egyedül és csoportban is vállalunk oktatást. Csoportos foglalkozás esetén egyszerre 3 fővel dolgozunk.
1 óra: 3500 Ft / fő

 

 Tereplovaglás

 

Ballószög rengeteg szemet gyönyörködtető túraútvonallal rendelkezik, melyek lóháton is járhatóak. Erdők, mezők, tavak, szomszédos falvak érintésével járjuk körbe a vidéket. Csak kellő lovastudással rendelkezők részére fenttartartott szolgáltatás!!

 

1 óra/fő : 3500 Ft

 

   

 

Versenyre való felkészítés

 

A Ballószögi Lovas Klub évek óta tagja az Országos Amatőr Gyermek Ügyességi Versenysorozatnak, melynek során városról városra járjuk a versenyeket. Többnyire olyan gyerekek versenyeztetése folyik klubbunkban, akik rendelkeznek saját lóval. A versenyzéshez szükséges az állandó edzés, 

valamint a klubtagság, így a versenyző a Ballószögi Lovas Klub színeiben indulhat a megmérettetéseken. A különböző kategóriák között választható a díjlovaglás, ügyességi számok, és fő tevékenységi körünk, a díjugratás is. 

   

 

 

 

Fiatal lovak belovaglása / Elrontott lovak újra képzése

Egyesületünk szakképzett lovasai immár fiatal lovak belovaglásával is foglalkoznak,
mely igény szerint versenyzésre való felkészítést is jelenthet.
Az állatot szoktatjuk a verseny körülményekhez, valamint figyelünk a szakszerű oktatásra.

Az évek során számos elrontott lóval is foglalkoztunk, melyek egytől egyig kihívást jelentettek. A kitartó és gondos munka azonban mindig eredményes, mára már 5 ilyen lovunk is sikeresen versenyzik színeinkben.  

 

  

 

 

Gyerekzsúrokon való lovagoltatás

 

Létszámtól függ

0-15 fő/ kb 1 óra = 2 ló / 5000 Ftően 2-3 lóval való megjelenés a zsúrokon. A környéken házhoz megyünk!

15 fő felett/ kb 1 óra = 3 ló / 10 000 Ft

 

 

 

 

 

 

 

Karusszel fellépés rendezvényekre

 

 

2, 4, 6, 8 fős csoportokban vállalunk karusszel bemutatót, mely nem más, mint lovasok táncos előadása zenére előre megírt koreográfiára. Elegancia, harmónia, csapatmunka, precizitás egyszerre találkozik az előadásunkban.