Üdvözöljük Weboldalunkon!

 

A Ballószögi Lovas Klub 2011-ben alakult. Büszkék vagyunk rá, hogy  az akkori csekély lehetőség mellett felépítettünk egy mára töretlenül működő, magánkézben lévő egyesületet. 

 

 

 

 A kezdetben az egy lóval induló oktatást mára több mint 12 segíti, többségük szintén magánkézben van. Az évek során fejlődésünk egyértelmű jeleként csatlakozhattunk az  Országos Amatőr Gyermek Ügyességi és Díjugrató Versenysorozat rendezői közé, s azóta is színvonalas rendezvényekkel járulunk hozzá a gyerekek fejlődéséhez.

 

Az egyesület célja, hogy olyan utánpótlást neveljen a lovassportnak, amely megállja a helyét, és a szakszerű alapok elsajátítása után belekóstolhat a versenyzésbe. 

   

 

Lovaglási lehetőséget biztosítunk minden korosztály számára. A kezdők futószáras oktatásban, míg a haladók versenykiképzésben részesülnek. Azoknak is kedvezünk, akik csak ellovagolnának a naplementében, hiszen Ballószög rengeteg gyönyörű terepútvonallal rendelkezik, melyek lóhátról igazi kikapcsolódást biztosítanak.

 

Saját lóval rendelkezők számára edzéslehetőséget, Rajt-engedély vizsgára való felkészülést biztosítunk, klubtagjaink korlátlanul használhatják igényes akadályparkunkat.  

Sportolóink aktív résztvevői a hivatalos "B" kategóriás versenyeknek. 

   

 

A nyári szünetben edző és készségfejlesztő táborokat tartunk, melyek során az eddig szerzett tapasztalatokat elméleti oktatással is kiegészítjük. 

 

Fontosnak tartjuk a régi kapcsolatok ápolását, és az újjak kialakítását, ezért rendszeres részvevői vagyunk a környező települések szüreti felvonulásainak. 
Szabadtéri rendezvényeken népes csapatunk szemetgyönyörködtető karusszel és ugró bemutatókkal kápráztatja a nézőközönséget.

 

 

 

Minden kedves sportolni vágyót szeretettel várunk csapatunkba!